DVL Dansk Vinder Liga for ungdomme
 • DVL tilbud på fastelavns kostumer

  0
  scissors
  januar 14th, 2016vanderenInfo

  snehvideGodt nyt til vores trofaste medlemmer her hos Dansk Vinder Liga, vi har netop fået mulighed for at kunne tilbyde jer nogle rigtig gode priser på fastelavns kostumer fra karnevalshoppen, i forbindelse med vores årlige fastelavnsfest.
  Vi spare omkring 20% samt gratis levering i forhold til normal prisen, på udvalgte kostumer, så nu er der ingen undskyldning for ikke at finde nogle perfekte fastelavnskostumer og mød glad og udklædt op til vores fest! Vi man ikke benytte sig af vores tilbud på karnevalsshoppen.dk, er der også mange andre mulighed for at købe billige kostumer online. F.eks. hos gag, temafest, festli eller bilka.
  Der vil i traditionens stil, blive slået katten af tønden, hvorefter vi kroner årets kattekonge og dronning, med fede præmier til begge. Som altid er festen uden børn, da der vil blive serveret alkoholiske drikke og spillet højt musik.
  Man lad og tage et kik på nogle af de muligheder der er inden for valg af fastelavnskostumer og billig kostumer generelt.

  Læs om: Sådan bestiller du et kostume online

  Ninjakostumer

  Alle drenge, og mange voksne er tossede med Ninjaer, og derfor går er da selvfølgelig nød til at have de populære ninja kostumer med i udvalget. Alt lige fra den klassiske sorte dragt med ninjasværd og kastestjerne, til den vide ninja, som blev udødeliggjort i filmen American Ninja.

  Disneykostumer

  Som lille pige drømmer alle jo om at blive prinsesse, derfor er disneykostumer altid populære, og det er det også stadig hos de lidt ældre piger (samt dig Troels). Det kan f.eks. være Snehvide, Pocahontas eller Peter Pan.. der er rigtig mange fede muligheder når det kommer til Disney Kostumer. Det gode her er at det næsten altid er tale om billige kostumer, så ønsker man at spare penge på sin udklædning, så er et disneykostume en god mulighed.

  Læs om: Find det helt rigtige kostume til oktoberfesten

  Tyrolerkostumer

  Er du for nærig til at bruge penge på et billigt kostume, så er der stadig god mulighed for at komme i en god udklædning, for jeg ved at mange af jer jo stadig har jeres tyrolerkostumer fra vores oktoberfest, her i efteråret. Dette tyrolertøj kan selvfølgelig også sagtens bruges til vores fastelavnsfest, så gider man ikke at døje med at købe et nyt kostume, så brug da endelig jeres gamle tyrolerkostume. Du finder mere inspiration om dette herinde på Behance.net

  Halloweenkostumer

  Der er sikkert også nogle af jer som ligger inde med et gammelt halloweenkostume, som sagtens kan genbruges til vores fastelavnsfest. Har du et gammelt spøgelses, hekse eller vampyr kostume liggende,så er det bare at komme i dette. Ellers kan du jo med fordel købe nogle af de smarte halloweenkostumer nu til fastelavn, så har du allerede kostumet til vores næste Halloween fest.

  Udover overstående forslag er der jo rigtig mange gode muligheder når det kommer til valg af udklædning, aldrig før har det danske marked været så fuld af muligheder, især inden for de seneste 5 år er der sket næsten en 3-4 dobling af udvalget.. Nu mangler vi så bare at priserne også kommer lidt ned, så det også er til at betale sig fra.

  Her er en top 5 liste over nogle af vores favorit typer af udklædning, inden for billige kostumer.

  • Peter Pan Kostume
  • Snehvidekostume
  • Zombie sminke
  • Tyroler læderhosen
  • Morphsuits