DVL Dansk Vinder Liga for ungdomme
 • Hvad er en container skurvogn?

  0
  scissors
  marts 27th, 2014vanderenInfo

  container-skurvognHer forleden dag så jeg noget jeg faktisk aldrig havde set før, nemlig en container skurvogn. Normalt er en skurvogn jo sådan et lille grønt hus på hjul som byggepladserne flytter rundt med efter behov. Men nu om dage kan man faktisk få en speciel designet container fra firmaer som f.eks. DC supply eller nhs-container, som de kommer og levere og afhenter efter brug. Nu spørger du måske, hvorfor benytte en container skurvogn frem for de almindelige grønne skurvogne? I mange tilfælde vil en standard træskurvogn da også være det bedste løsning men hvis du har brug for lidt mere plads er den anden betydelig bedre da der kan være lidt flere i en containerskurvogn end i de andre. Det mest smarte er dog at de kan samles i moduler, så har man mange ansatte gående på pladsen smider man blot 3-4 sammen i en enhed og du har alt den plads du har brug for. Dette i selv selv er måske ikke super spændende eller værd at skrive et helt indlæg om, men det rigtig smarte kommer i at du kan leje forskellige andre typer af tillæges bygninger til din container skurvogn. F.eks. et mobilkøkken som du koble til skurvognen og voila, så er der lige pludselig mulighed for at lave med til en større forsamling eller en flok sulte arbejdere. Har man brug for et udstillings rum eller møderum kobler man bare en container pavillon til, og så har du også den mulighed. Disse mulighed for at få et mobil køkken, en container skurvogn eller en pavillon i en container, er noget jeg personligt syntes er rigtig smart. Blot det af det hele er modulært og kan sammensættes og udvides efter behov, er nærmest genialt, det mindre jo i bund og grund en hel del om det gamle Lego legetøj, hvor man også med få klodser kunne tilpasse og udvide tingene efter behov. Nu er det så blot skaleret op i en større skala, og på en meget mere brugbar måde. Det kan jo bestemt ikke undgå at sætte pris på. Lidt i stil med dette projekt her på http://www.nhs-container.dk/special-loesninger-i-container-de-forskellige-muligheder-tre/

  Smart og praktisk løsning med en container

  Dette syntes jeg, er en helt igennem genial måde at lave små minibyer til større bygge projekter, du spare både tid og plads på den måde og har mulighed for at give de arbejdende endnu bedre forhold end førhen.
  eksempel på mobilkøkken i container med Iphone 7 coverStår man og skal holde vejfest eller et større arrangement og ikke lige har et telt eller køkken man også kombinerer et mobilkøkken container og en pavillon container og så har man alle de faciliteter man behøver for det. jeg må indrømme jeg er sgu lidt imponeret over det og syntes at der er nogle rigtig gode anvendelses muligheder inden for dette som jeg bestemt tror vi vil komme til at se langt mere til i løbet af de næste par år fremover. Udover de ting jeg har nævnt her i indlægget, er der også masser af andre smarte løsninger, som nemt kan klares med en special container. Har du selv lyst til at læse mere om disse container moduler har jeg vedlagt links til par eksempler under henvisningskilderne. F.eks. har NHS container nogle rigtig spændende special container løsning til både inden for containerudlejning og salg. Men dette er også god inspiration til gør det selv typen. Men som udgangspunkt bør man nok ikke kaste sig ud i en opgave, som f.eks. at bygge et mobil køkken ud af en 20 år gammel container.

  Vælg den rigtige container løsning

  For mange kan det være svært at vælge en god løsning som passer til dig behov. I nogle tilfælde kan en standard løsning være det optimale valg, men nogle gange kræver det en special container. Nogle af disse kan være skurvogn, pavillon, mobil køkken eller salgsbod, men faktisk er der en hav af andre mindre kendte special løsninger, når vi taler container modifikationer. Ofte kan de skræddersys til lige netop dit behov, så du får en unik løsning, der opfylder den funktioner du mangler perfekt.

  Kilder:
  DC Supply A/S
  www.dc-supply.dk
  Virkelyst 8
  9400 Nørresundby
  Telefon: 70 23 13 80

  www.nhs-container.dk

  En lille video om ombygning af containere: