DVL Dansk Vinder Liga for ungdomme
 • Oktoberfest hos DVL Ung

  0
  scissors
  september 23rd, 2013vanderenInfo

  oktoberfest og tyroler kostume festSå er det atter blevet tid til vores årlige Oktoberfest, så i bedes allerede nu tilmelde jer via vores facebook side, finde fest humøret frem og komme iklædt jeres bedste tyroler kostume.
  For 4 år i træk holder DLV ung sin populære tyroler fest hvor fest glade unge kan komme og få noget godt mad, høre dejlige tyske slagere og nyde store glas fyldt med kold øl. Mændene kommer oftest iført alpehue og læderhosen, mens kvinderne kommer i deres smukke nedringede Heidi kostumer, alt sammen noget som er med til at sætte gang i Oktoberfesten her hos DVL Ung.

  Valg af kostumer til oktoberfesten

  Men hvad er oktoberfesten og hvorfor fejre vi den i Danmark? I bund og grund er det blot tale om en undskyldning til at klæde sig ud i flotte tyroler kostumer, spise fed mad og drikke masser af øl, men det hele stammer faktisk tilbage fra 1800 tallets munchien i tyskland hvor en kæmpe bryllupsfest endte med at blive en årlig fest som nu om dage har over 6millioner besøgende om året og er dermed en af de største begivenheder i Europa. Mange af disse kommer iklædt deres oktoberfest kostume hvilket er med til at sætte et festligt præg på festen og gøre den til noget som de fleste vil huske. Nu har oktoberfesten efterhånden også vundet godt frem i Danmark og næsten enhver større by herhjemme holder en eller anden form for oktoberfest med mad, tyroler kostumer, og masser af tysk og dansk øl. Så her hos DVL ung vil vi selvfølgelig ikke følge os uden for og har derfor igen valg at hoppe med på vognen og holde vores helt egen oktoberfest. Så find dit bedste tyroler kostume frem, betal for den fri bar og buffet og invitere en ven, kone, mand eller kæreste med og hjælp os med atter at få lavet årets bedste fest her i DVL ung. Flere af os har valgt at bestille vores oktoberfest og tyroler kostumer hos onlinekostumer.dk og spare 20% ved at lave en fælles bestilling til alle her på kontoret. Det gælder jo om at spare hvor man kan.

  I år har vi endelig fået fat i nogle rigtige tyske 1L glas til fadøl, vi kommer til at servere helstegt pattegris, kylling, kartofler og selvfølgelig masser af sauerkraut lavet på ægte tysk maner. Biletterne koster 150kr pr. person og det eneste krav er at man møder op iført sit bedste tyroler kostume, dette gælder for både mænd og damer. Husk på der vil blive taget masser af billeder den aften, og hvis ikke alle er udklædte vil man jo først skille sig ud på billederne.

  Stort tak til alle som har meldt sig som frivillig til at hjælpe med at stable årets fest på benene, vi glæder os rigtigt meget til at se jer alle. Har i brug for flere informationer tjek vores facebook event side, mangler i et godt sted at købe et oktoberfest kostume eller læse mere om oktoberfesten generelt tjek vores kilde henvisninger.

  Kilde: www.onlinekostumer.dk/tyroler-kostume/