DVL Dansk Vinder Liga for ungdomme
 • Vælg de bedste mobil cover til Iphone 7

  0
  scissors
  januar 18th, 2018vanderenInfo

  Læder case til apple 7 og 7 plusRigtig mange danskere benytter i stor stil et mobil cover til deres telefon. En af tidens mest populære telefoner er Iphone 7 og 7 plus, begge smartphones som koster ret mange penge. Derfor er det også vigtigt at passe godt på sin nye telefon, og den bedste måde du kan beskytte din telefon på, er ved at bruge et mobil cover. Disse mobilcovers fås i alle farver, materialer og varianter. F.eks. et flot læder cover med pung til din nye Apple mobil. Eller et silikone eller gummi bumper cover til Iphone 7 og 7 plus? Der er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvilke covers du kan få til din mobil. Desværre gør det stor udvalg også at det nogle gange kan være svært at se hvilken som er i en god kvalitet, og hvilke som er det rene bras. Derfor bør man købe fra en god forhandler, hvor man ved kvaliteten er god. Som f.eks. hos Apple selv i deres Humac butikker eller online på Capida.dk

  Se mere på http://www.dtvtransition.org/iphone-7-cover-en-voksende-trend/

  Dagens søgninger:

  • iphone 7 cover
  • iphone 7 plus cover
  • cover til iphone 7
  • cover iphone 7 plus
  • iphone 7 plus cases

  Se mere på https://www.capida.dk/mobil-tilbehor/apple/iphone-7/covers

  Bedste Iphone 7 cover

  Jeg kan ikke fortælle dig hvilket cover til iphone 7 som er det bedste, da det det er en ret personlig ting. Men jeg kan fortælle dig at typisk vil en af de her 2 modeller være et godt valg. Det første valg vil være et læder cover med pung eller tegnebog i. Det er et magnetisk flip cover som ofte er meget elegant og eksklusivt i udseende. Prisen på disse lædercovers er også ofte lidt højrer end mange andre typer af cover til Iphone 7 og 7 plus. Disse læder cover med pung er rigtig gode fordi de gør at du ikke også behøver at have en tegnebog med når du er afsted. Dermed spare du plads i lommen, hvilke ofte kan være meget praktisk når man f.eks. skal i byen eller ude og spise. Så kan du nøjes med din mobiltelefon frem for både telefon og tegnebog.

  Den anden løsning som mange vælger er et bumper cover eller case, som ofte kommer i silikone eller gummi og beskytter din telefon rigtig godt. Ofte bedre end overstående lædercovers gør. En anden fordel ved denne type covers, er at de kommer i et væld af farver og designs. Som regel er alle knapper og ind/udgange i telefonen brugbare med et bumper cover, noget som ikke altid er tilfældet med de forskellige læder covers. Så for mange er et bumpercover de bedste iphone 7 plus cases du kan købe.

  Læder cover med pung

  Mit favorit mobilcover er et i læder som samtidig fungere som en pung. Fordelen her er at du slipper for både at have en tegnebog og en telefon i lommen, og spare dermed en del plads. Derudover er det også et meget eksklusivt cover som ser ret business like ud. Kvaliteten er høj, især hvis du vælger en model i ægte læder. Den eneste ulempe som er ved denne type case, er at de nogle gange godt kan dække indgang til høretelefoner eller nogle af knapperne på siden af telefonen. Dog blokere de heldigvis ikke for højtaler eller mikrofon. Så derfor vil jeg gå så vidt at sige denne type mobilcovers er min favorit til Iphone 7 og 7 plus.

  fede mobilcovers fra apple til model 7